Corina Anghelescu va fi noul arhitect șef al Municipiului Brăila

Municipiul Brăila va avea un nou arhitect șef, după ce Corina Elena Anghelescu a câștigat concursul susținut la ANFP București. Corina Elena Anghelescu are 29 de ani, este brăileancă și a absolvit două facultăți, Administrație Publică și Arhitectură București.

Corina Elena Anghelescu a absolvit Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu”, apoi Facultatea de de Administrație Publică Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București (2007 – 2010) și Facultatea de Arhitectură, Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București (2007 – 2013).

Din 2016 este arhitect cu drept de semnătură (Filiala OAR Dunărea de Jos), iar din mai 2018 este membru în Registrul Urbaniștilor din România. Potrivit CV-ului, în perioada iunie 2016 – aprilie 2017 a devenit arhitect cu drept de semnătură în cadrul biroului de proiectare S.C. PATRULIUS și ASOCIAȚII S.R.L. Bucureşti, după care a fost șef de proiect în cadrul biroului de arhitectură. Din iulie 2018 este arhitect urbanist, stagiar, în colaborare cu biroul de arhitectură S.C. URBAN ARTGRID S.R.L. Bucureşti.

După demisia lui Marian Ion, postul de arhitect șef al municipiului Brăila a fost deținut interimar de Emil Gherman, care urmează să se pensioneze la sfârșitul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.