Dacia Unirea a terminat remiză meciul de la Cernavodă

Dacia Unirea a terminat remiză meciul de la Cernavodă
Dacia Unirea a terminat remiză meciul de la Cernavodă

După un start de sezon slab în Liga a 3-a, Dacia Unirea Brăila a obținut primul punct în deplasare în etapa a 9-a. Elevii lui Florentin Petre au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Axiopolis Sport Cernavodă, după ce la pauză gazdele au condus cu 1-0. 

Prima repriză a fost a gazdelor care au deschis scorul în minutul 29 la o acțiune pe partea dreaptă. Mingea a fost trimisă în centrul careului echipei brăilene de unde Gabriel Buhuș era nemarcat și acesta a șutat de la 10 metri în stânga portarului Tudor. Gazdele au reușit să intre în avantaj la pauză grație acestui gol.

În minutul 58 Dacia Unirea Brăila a reușit să restabilească egalitatea. Rareș Cristea a șutat de la marginea careului, portarul Anton Oprea a respins în față și tot Cristea a recuperat și a trimis în plasă.

În ultimul minut al meciului Dacia Unirea putea să-și treacă în cont toate cele trei puncte, dar mingea trimisă spre poartă de Goupy Brice a lovit bara porții apărate de Oprea și meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Antrenorul Florentin petre a trimis pe teren următoarea echipă a Daciei Unirea Brăila: G. Tudor – Libotte, Moroianu, O. Cisse, Abdul Fatai (min. 81 D. Mihalcea) – Șt. Sava, F. Bady, Goupy, Cosentino – V. Robu (min. 70 Al. Duțu), R. Cristea. Antrenor: Florentin Petre.

Axiopolis Sport Cernavodă: Oprea – Ledesma (min. 69 Ghiurcă), Manole, Buhuș (min. 90 Răducan), Modovan, Ilie, M. Hristu (min. 75 Nica), Predescu, Sîrbu (min. 69 Audez), C. Hristu, Tudor. Antrenor: Tiberiu Bălan.

După 9 etape Dacia Unirea Brăila ocupă locul 13, cu 7 puncte și golaveraj 9-21. În etapa următoare echipa antrenată de Florentin Petre va juca pe teren propriu cu liderul seriei a II-a, Unirea Slobozia.

Celelalte rezultate din etapa a IX-a a seriei a II-a din Liga a 3-a au fost:

Înainte Modelu – Recolta Gheorghe Doja 3-0
Mostiştea Ulmu – CS Tunari  1-0
Podeidon Limanu-2 Mai – FCSB 2  3-2
SC Popeşti Leordeni – Metalul Buzău 0-1
CS Făurei – Viitorul Ianca  3-2
Unirea Slobozia – CS Medgidia  4-4
CS Afumaţi – Agricola Borcea  8-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.