Dacia Unirea ar vrea, dar nu poate și nici nu are cu ce!

 

Echipa antrenată de Florentin Petre nu a reușit nici măcar să înscrie în meciul cu ASU Politehnica Timișoara și a înregistrat a cincea înfrângere pe teren propriu în acest campionat.

Întrebat despre situația echipei și posibilitatea finanțării, consilierul local Lucian Căprariu a declarat că problema echipei nu ține de liga în care joacă ci de faptul că nu există un suport real din partea autorităților.

Dacia Unirea este un simbol, este echipa noastră de fotbal, a orașului. Nu toți sunt iubitori de fotbal, nu toți se duc la fotbal, dar este un simbol pentru iubitorii de fotbal, în primul rând. Orice oraș important și chiar și orașe mai mici reușesc să țină echipe de fotbal – la nivelul la care le țin, dar măcar le țin stabil acolo. Noi nu reușim să stăm stabil în Liga a II-a. De ce? Pentru că nu vor să-și asume factorii decizionali niște hotărâri legate de finanțare: ori da, ori ba. Aici este o chestie de decizie și de alocare de resurse. O susținem sau nu?”, a declarat Lucian Căprariu.

După ultimul meci însă, dezamăgirea i-a cuprins până și pe suporterii înfocați ai echipei. Sandu Paveliuc, membru al Asociației Suporterilor Dacia Unirea Brăila a postat o declarație cu privire la rezultatele proaste ale echipei.

O nouă etapă, aceeași deziluzie. Când ratezi singur cu portarul, sau cu poarta goală, fotbalul te pedepsește. Asta înseamnă neputință. Nu ţine de antrenor, de conducători, de câţi bani ai luat, sau de câţi ai de luat. Vorbim aici de atitudine și nu doar de cea din teren. Vestiarul nu este unit, nu pare a exista un leader, o voce autoritară. Am tot sperat că, pe măsură ce trec etapele, jocul echipei se va închega, vor exista relații de joc, însă astăzi au jucat de parcă nu s-au mai văzut până acum”, a declarat Paveliuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.