Victor Ponta și Daniel Constantin s-au întâlnit cu membrii ProRomânia din Brăila

Victor Ponta, președintele Partidului Pro România, a fost prezent astăzi la Brăila, unde a avut loc o întâlnire regională a partidului, dar și o întâlnire cu membri din Brăila. Victor Ponta a fost însoțit la Brăila de copreședintele Pro România, Daniel Constantin, fostul ministru de finanțe Irina Petrescu și fostul deputat Mihai Sturzu.

Victor Ponta și Daniel Constantin au declarat că sunt foarte mulțumiți de cum a evoluat filiala locală a partidului în ultimele luni, de când conducerea interimară a fost preluată de deputatul Emilia Meiroșu.

Daniel Constantin a anunțat că pe 21 octombrie va avea loc primul congres al partidului, în care va fi aleasă conducerea acestuia.

De asemenea, deputatul venit alături de Victor Ponta de la ALDE, fost copreședinte ALDE și fost președinte al Partidului Conservator, a anunțat că partidul se pregătește pentru primul test electoral, alegerile europarlamentare din luna mai 2019. Lista partidului la aceste alegeri va fi deschisă de Victor Ponta, a declarat la Brăila Daniel Constantin.

La rândul său, Victor Ponta a spus că doamna Meiroșu este alături de acest proiect de când a început și a spus că mai așteaptă și alți membrii, făcând precizarea că își dorește să vină cei ”buni”, iar cei ”răi” să rămână la partidele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.