Dacia Unirea Brăila a încheiat seria meciurilor amicale și așteaptă reluarea campionatului

Dacia Unirea Brăila a susținut astăzi după amiază, de la ora 15.30, un nou meci amical , ultimul înaintea reluării campionatului Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Florentin Petre a întâlnit pe Zimbrul Slobozia Conachi, echipă clasată pe locul 2 în Liga a 4-a gălățeană. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-1).

Gălățenii au deschis scorul, apoi brăilenii au restabilit egalitatea prin Vali Robu. Cosentino a centrat de pe partea stângă, Zamfir a recentrat în fața porții, iar Robu a trimis cu capul din 6 metri, 1-1.

În repriza a doua brăilenii au marcat de două ori. Mai întâi, după ce Patrick Petre a driblat doi adversari i-a pasat în fața porții lui Vali Robu care a trimis în poarta goală, 2-1. Brăilenii au marcat apoi pentru 3-1 prin Apostolache, care a șutat de la marginea careului, la colțul lung, 3-1. Gălățenii au marcat apoi de două ori și au stabilit scorul final al meciului.

Florentin Petre a trimis pe teren următorul 11: Tudor – Postoarcă, Paliu, Al. Cotigă, S. Cosentino – V. Robu, P. Cubleșan, Lungu, Manole – P. Petre – C. Zamfir. În repriza a doua au mai intrat: Stanciu – Batchabi, Sloată, Vasile Raphael, M. Moroianu, R. Cristea, Al. Duțu, Novac, Anghel, Pleșa, Apostolache, Percă, Ioniță, A. Dobre.

Dacia Unirea Brăila va juca primul meci oficial, vineri, 6 martie, de la ora 15.00. Echipa lui Florentin Petre va întâlni, la Însurăței, pe Metalul Buzău, echipă aflată pe locul 10, cu 20 de puncte. Brăilenii se află pe 15, cu doar 8 puncte după primele 15 etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.