Dacia Unirea Brăila a pierdut vineri după amiază în fața celor de la AS Mostiștea Ulmu, ajungând astfel la 3 înfrângeri în primele 4 etape din seria a II-a a Ligii a 3-a. Mostiștea Ulmu a câștigat pe terenul de la Însurăței cu 2-0 (1-0), după un meci slab al echipei brăilene, coroborat și cu mai multe greșeli de arbitraj.

Oaspeții, deși nou promovați în Liga a 3-a, au o echipă mai omogenă, cu mulți jucători cu experiență, care au pasat bine și au controlat mijlocul terenului.

În prima repriză Dacia Unirea avut două situații mai clare de poartă, prin Essomba și Cristea, dar cei care au marcat au fost cei de la Mostiștea Ulmu. Aceștia au deschis scorul în minutul 40, prin Silviu Radu, după o greșeală la mijlocul terenului a brăilenilr, care le-a dat oaspeților posibilitatea să declanșeze contraatacul.

În partea a doua a jocului Mihalcea și Essomba au avut ocazii mai importante, însă în minutul 77 oaspeții au majorat avantajul. Gheorghe Dinu a marcat pentru 0-2 după o lovitură de colț. În minutul 80 George Tudor a ieșit în afara careului și a oprit mingea cu mâna chiar la marginea careului, primind astfel cartonașul roșu. Lovitura liberă acordată a rămas însă fără rezultat și AC Mostiștea Ulmu a câștigat cu 2-0.

Dacia Unirea a jucat în formula: Tudor – Libotte, Moroianu, Bady, Cosentino – Sava (min. 46 Munteanu, min. 80 R. Chirilă), Goupy, Mihalcea, Cristea (min. 65 Al. Duțu) – Robu (min. 60 Yunus Abdul Fatai), Essombe.

Etapa viitoare, sâmbătă, 21 septembrie, Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare la CS Poseidon Limanu – 2 Mai.

Articolul precedentIstoricul pompierilor brăileni la comemorarea a 171 de ani de la bătălia din Dealul Spirii
Articolul următorDuminică au loc finalele campionatului național de karate tradițional Fudokan