Dacia Unirea Brăila s-a resemnat cu statutul de echipă retrogradată

Dacia Unirea Brăila pare să se fi resemnat cu situația de echipă retrogradată în Liga a 3-a și conducerea a decis să joace următoarele etape mai mult cu juniori din propria pepinieră. Era astfel evident că echipa brăilenaă nu avea nici o șansă în meciul de la Bacău, iar înfângerea cu 9-0 (3-0) nu reprezintă nici o surpriză. 

În meciul cu Aerostar, în echipa de start s-au aflat mulţi jucători tineri, sub 19 ani, unii dintre ei debutanți în Liga a 2-a. Au dispărut din lot jucători ca Iulian Moldoveanu, Muşea, Prunescu, Moroianu, Niţă, Pleşa, Izmană, Ciucureanu, Sahru, Rogers, Subţirică, Coteţ sau Căruţă, toţi prezenţi în lot în eşecul de runda trecută cu ”U” Cluj. Se pare că aceștia au refuzat să intre pe teren și au fost aduși juniorii care să joace meciul. În primul ”11” s-au regăsit totuşi jucătorii străini, Diakite, Van den Driest, Konyeha şi Jallow. Pe banca de rezerve au fost doar juniori, dintre care 5 sub 17 ani.

Echipa antrenată de Florentin Petre a primit 3 goluri în primele 8 minute ale meciului de la Bacău. Valentin Buhăcianu a deschis scorul în minutul 2 și tot el a marcat pentru 2-0 în minutul 6. În minutul 8 Ionuţ Chirilă a majorat diferența la 3-0 și gazdele au oprit motoarele. Mai mult, jucătorii de la Dacia Unirea au avut o posesie mai bună a mingiei până la pauză, dar nu au trimis nici un șut pe spațiul porții lui Udeanu.

În partea a doua a meciului, în interval de 11 minute, Aerostar a mai marcat de 4 ori și a dus diferența la șapte goluri în minutul 65. În minutul 54 Vaciu a şutat la poartă şi Rareş Băluţă a deviat în propria poartă. Două minute mai târziu Alexandru Ciocâlteu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. În minutul 61 Valentin Buhăcianu a reușit al treilea său gol, iar în minutul 65 Cătălin Vraciu a marcat pentru 7-0.

În ultimele 3 minute ale meciului gazdele au mai marcat de două ori. Mai întâi, fostul jucător al Brăilei, Al. Pop a marcat pentru 8-0 în minutul 87, iar în minutul 90 Valentin Buhăcianu a marcat al patrulea său gol în acest meci și a stabilit rezultatul final, Aerostar Bacău – Dacia Unirea Brăila 9-0 (3-0).

Aerostar: Udeanu (min. 83 Mocanu) – Mihălăchiaoe, Alin Mutu, Vişinar (min. 63 Ardei), D. Drugă, I. Chirilă, Carabela, Vraciu (min. 68 Al. Pop), Buhăcianu, H. Ilie, Ciocâlteu.
Antrenor: Florin Bratu

Dacia Unirea: Rob. Chirilă – Cl. Popa (min. 58 Em. Ion), Cl. Ţapu, Diakite, R. Băluţă – Val. Robu, D. Mihalcea, Van den Driest, Cheleş (min. 46 S. Robu) – Konyeha (min. 73 Al. Duțu), Jallow. Antrenor: Florentin Petre

Dacia Unirea rămâne pe ultimul loc în Liga a 2-a, cu 19 puncte după 32 de etape, având 27 de goluri marcate și 93 primite. În etapa următoare echipa brăilenaă va juca pe teren propriu, sâmbătă, 4 mai, de la ora 11.00, cu FC Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.