Sportul Chiscani și CS Făurei, înfrângeri fără gol marcat în etapa a 25-a a Ligii a 3-a

În Vinerea Mare Liga a 3-a a programat meciurile etapei a 25-a, una în care ambele echipe din județul Brăila au jucat în deplasare. Ambele echipe au pierdut fără să înscrie vreun gol.

Dacă CS Făurei a pierdut la Cernavodă cu un gol primit în minutele de prelungiri, Sportul Chiscani a înregistrat o înfrângere la scor pe terenul singurei echipe care a învins liderul seriei a II-a, FC Rapid București.

CS Făurei a dominat aproape tot meciul de la Cernavodă, având o posesie mai bună. În prima repriză Stelică Nicoliță a trimis mingea în bara porții gazdelor, iar pe finalul timpului regulamentar Bănel Nicoliță a executat bine, peste zid, o lovitură liberă de la marginea careului, dar în brațele portarului. În minutul 90+2 George Rusu le-a dat celor de la Făurei lovitura de grație, înscriind cu capul unicul gol al meciului.

Sportul Chiscani nu a a vut o zi prea bună la meciul ci progresul Spartac și a încasat 8 goluri.

În minutul 6, Dorobanțu a trimis o minge în dreapta, unde a sprintat Vlad. Acesta a centrat în careu, iar Tudorache a îndeplinit o simplă formalitate, deschizând scorul. În minutul 12, Stanciu, de la 40 de metri, a trimis o minge înaltă, peste portarul Strechie, care, se pare, a fost deranjat și de soare.

A venit apoi golul lui Dorobanțu, anulat după ce progresiștii recuperaseră balonul în urma unei lovituri libere a chiscănenilor, executată cu mingea în mișcare. Asistenul a semnalizat, iar arbitrul de centru a anulat golul și a întors faza. Dorobanțu și-a luat revanșa cu un gol marcat cu câlcâiul. Centrarea de pe extrema dreaptă, a lui Vlad, a fost deviată subtil de Dorobanțu și în minutul 35 scorul era 3-0.

După 3-0 la pauză, gazdele au taxat apatia echipei din Chiscani, marcând încă cinci goluri. În minutul 63 Cadolar Curt a lobat peste portarul Popescu și a marcat pentru 4-0. În minutul 65 a înscris Cazaciuc cu un șut puternic din careu. Al șaselea gol a fost marcat de Andrei Grigore, de pe stânga, în minutul 77, iar Cazaciuc a făcut dubla în minutul 87 la o altă fază construită în viteză.

Donca a închis tabela în minutul 90+3 după o minge interceptată și trimisă scăriță peste portarul Popescu.

După 25 de etape CS Făurei ocupă locul 9, cu 26 de puncte, iar Sportul Chiscani se află pe poziția a 12-a în clasamentul seriei a II-a din liga a 3-a, cu 22 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.