Dan Buteică a plecat prea devreme dintre noi

Dan Buteică a plecat spre o lume mai bună, dar din păcate mult prea devreme. Un om cu un suflet mare, un lider cu viziune, un lider parte din echipă în fiecare clipă și un om de acțiune cu o energie extraordinară care își dorea să vadă comunitatea dezvoltându-se. 

Născut pe 10 octombrie 1955, Dan Buteică credea cu tarie că e posbil ca societatea noastră să se dezvolte, dar important e ca noi să facem pași pentru asta.

Dan Buteică a fost numit Director General al S.C. CEPROHART S.A. Brăila în aprilie 2005, având această calitate până în octombrie 2010. Din octombrie 2010 a fost Director General Adjunct al societății până în octombrie 2012, când a fost numit din nou Director General al societății.

Inginer chimist, Dan Buteică a fost un apropiat al vieții culturale din Brăila, fiind printre membri fondatori ai grupului de inițiativă pentru susținerea Proiectului ”Brăila, Capitală Culturală Europeană 2021”. Dan Buteică deținea funcția de director al Ceprohart și a fost unul dintre susținătorii evenimentului “Live2Lead Brăila-Galați”.

Dan Buteică a fost în două rânduri consilier municipal din partea liberalilor și a candicat pe listele PNL Brăila pentru Senat la alegerile parlamentare din 2016.

Din păcate pentru noi, oamenii cu spirit extraordinar sunt chemați să fie îngeri, de cele mai multe ori mult prea devreme.

Dumnezeu să te ierte Dan Buteică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.