Decizie TAS cu privire la acțiunea Neagu Cosmin Florin vs Dacia Unirea Brăila
Decizie TAS cu privire la acțiunea Neagu Cosmin Florin vs Dacia Unirea Brăila

Conducerea clubului Dacia Unirea Brăila a anunțat că o decizie a Tribunalului Sportiv de la Lausanne a respins acțiunea formulată de fostul jucător ale echipei, Cosmin Neagu.

Decizia TAS din 07 februarie 2019 (anexată) în dosarul nr. 2017/A/5354 Neagu Cosmin Florin vs. ACS Dacia Unirea Brăila&FRF, prin care jucătorul contesta decizia comisiei de recurs a FRF din dosar 47/CR/2017 (pronunțată privind excepția necompetenței generale a comisiilor FRF, respectiv drepturi financiare restante) este de respingere a acțiunii formulată de sportiv.

După aproape un an și jumătate de la începerea procesului,TAS a dat câștig de cauză clubului ACS Dacia Unirea Brăila respingând acțiunea înaintată de sportiv. S-a demonstrat la cea mai înaltă autoritate în domeniul justiției sportive că apărarea clubului a fost corectă, respectând întocmai regulamentele sportive, interesele clubului având întotdeauna prioritate, uneori chiar dacă nu ne dorim, împotriva intereselor personale.
Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit, îndeosebi firmei care ne asigură consultanța juridică, reprezentată de jurist Cosmin Bărbieru„, a declarat Valentin Avramescu, administrator special al ACS Dacia Unirea Brăila.
Articolul precedentDănăilă: Întârzierea adoptării bugetului va afecta investițiile
Articolul următorInterlopul brăilean Săndel Șerbu omorât de trei români. Condamnările