Interlopul brăilean Săndel Șerbu omorât de trei români. Condamnările

Trei români au fost condamnaţi la închisoare în Anglia pentru uciderea interlopului brăilean Săndel Şerbu. Imaginile şocante cu momentul crimei au fost făcute publice de Poliția Metropolitană londoneză.

Interlopul brăilean Săndel Şerbu, în vârstă de 36 de ani, a fost bătut cu bestialitate şi lăsat să moară pe o stradă din Ilford, un orăşel din estul Londrei. Crima a avut loc în 12 noiembrie 2017, în jurul orei 2.45. Momentul agresiunii a fost surprins de camerele de supraveghere şi a fost făcut public recent de Poliţia Metropolitană londoneză.

În imagini se vede cum Săndel Şerbu este atacat la ieşirea dintr-un magazin, fiind urmărit de mai mulţi bărbaţi. Victima a fost lovită în cap cu bâte şi răngi şi a fost lăsată într-o baltă de sânge. Şerbu a fost dus la spital în stare critică şi a murit la ora 4:35, în dimineața zilei de 12 noiembrie 2017.

Săptămâna trecută, trei bărbaţi români au fost găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la un total de 64 de ani de închisoare. Răzvan Vlădescu (27 de ani) şi fratele lui, Araman-Nardi Stoica (25 de ani), ambii fără adresă fixă, au fost găsiți vinovați de ucidere și de posesie a unei arme ofensive. Ionuţ Vasile (28 de ani) a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Ei au fost condamnați la aceeași instanță vineri, 15 februarie 2019, la următoarele pedepse:
– Vlădescu a fost condamnat la închisoare pe viață, pentru o perioadă de cel puțin 26 de ani de crimă și 18 luni de închisoare pentru posesia unei arme ofensive, pentru a alerga simultan.
– Stoica a fost condamnat la închisoare pe viață pentru a servi cel puțin 23 de ani pentru crimă și 18 luni de închisoare pentru posesia unei arme ofensive, pentru a se desfășura simultan.
– Vasile a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru omor.

Judecătorii au stabilit motivul crimei drept o răfuială ce avusese loc în urmă cu două luni. Inspectorul-şef al anchetei, Paul Considine, a precizat că a fost un caz complex şi a declarat că speră ca familia bărbatului să-şi găsească liniştea după ce vinovaţii au fost pedepsiţi. Sorin Şerbu ar fi condus o grupare mafiotă care ar fi făcut trafic de droguri şi de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.