Depistat de radar cu viteza de 238 km/h

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi din Poliţia Română au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere și au depistat 71 de șoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A3.

La data de 7 martie a.c., pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat  participanților la trafic, sancțiuni contravenționale în valoare de 24.500 de lei, au reținut 2 permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale pe drumurile publice și 5 certificate de înmatriculare. A fost constatată și o infracțiune pentru conducerea în perioada suspendării dreptului.

Astfel, pentru încălcălcarea regimului legal de viteză au fost sancționați contravențional 60 de șoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranță, 6 conducători auto și 5, pentru alte nereguli în trafic.

În cursul zilei de ieri,  poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 București – Brașov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din București, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul  București – Brașov, cu viteza de 238 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.