Depistați de jandarmi la pescuit ilegal

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, pe timpul unei acţiuni privind protecţia fondului piscicol natural, au depistat în cursul zilei de duminică, 3 bărbați care pescuiau în apropiere de localitatea Urleasca, cu plase monofilament.

Duminică, 2 februarie 2020, în jurul orei 11.00, în apropiere de localitatea Urleasca, doi bărbaţi în vârstă de 47 respectiv 50 ani. Cei doi bărbați pescuiau cu ajutorul a  două plase de tip monofilament cu lungimea de 15 metri.

În jurul orei 12.00, jandarmii brăileni au mai depistat, tot în apropierea localităţii Urleasca, un bărbat în vârstă de 38 de ani care pescuia pe un canal de irigații, cu ajutorul a două plase de pescuit de tip monofilament cu lungimea de 20 metri.

În cauză, jandarmii au întocmit  procesele-verbale de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de “producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament” faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 64, litera K din OUG 23/2008 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.