Deputatul Emilia Meiroșu, despre alinața cu ALDE: ”Prevede exclusiv susținerea candidatului independent. Atât și nimic mai mult!”

Deputatul ProRomânia, Emilia Meiroșu a vorbit pentru prima dată despre alianța – sau mai bine zis – protocolul care îi leagă de ALDE.

 

Deputatul a vrut să explice foarte clar faptul că Partidul ProRomânia va fi implicat activ în campania alegerilor prezidențiale fără a face vreun pact, ascuns sau la vedere, cu ALDE sau PSD.

Alianța ProRomania-ALDE prevede exclusiv susținerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. Atât și nimic mai mult!

Vorbind de Brăila, vreau să se înțeleagă clar că Organizația Județeana ProRomânia nu este interesată de înțelegerile dintre ALDE și PSD, fie că vorbim de Consiliul Local Municipal, fie că vorbim de Consiliul Județean. PSD și ALDE sunt parteneri în administrația brăileană de ani buni, se știu, se cunosc bine unii pe alții, încât pot să-și aleagă drumul, comun sau nu, fără ca ProRomania să fie parte a discuțiilor dintre liderii celor două filiale.

Nu susținem PSD și nu facem niciun fel de înțelegere cu PSD, nici la vedere, nici în intalniri secrete!

Acțiunile politico-administrative ale ALDE nu ne interesează. Dacă ALDE susține sau nu PSD nu este un subiect care să intereseze ProRomania. Fiecare să-și spele rufele în familie, iar noi, ProRomania, din această familie nu facem parte!

Singurul ales local al ProRomania, consilierul județean Marian Căpățâna, va vota doar în interesul brăilenilor! La alegerile europarlamentare brăilenii și-au arătat susținerea pentru ProRomania și colegul nostru, europarlamentarul Mihai Tudose.

ProRomania, noi toți membrii organizației Brăila, vom face tot ce ne stă în putință pentru a răsplăti votul brăilenilor și a le dovedi că încrederea lor onorează, dar și obligă”, a declarat deputatul Emilia Meiroșu.

De la semnarea acestui protocol și până în prezent, mai multe organizații ALDE din teritoriu au declarat că vor susține și vor merge mai departe cu PSD, indiferent de deciziile pe care le vor lua la centru șefii partidelor politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.