Dunărea Brăila a câștigat cu 26-25 meciul de la Măgura Cisnădie

HC Dunărea Brăila a reușit să revină după ce a fost condusă cu 3 goluri și să câștige la limită în deplasarea de la Măgura Cisnădie. Principalele artizane ale acestei victorii au fost Dmitrovic, cu 11 goluri marcate și Razum, cu 3 aruncări de la 7 metri parate. 

Elena Dache a deschis scorul în acest meci, apoi gazdele au marcat de 3 ori la rând. Meciul a continuat să fie echilibrat, cu multe goluri, dar și cu ratări de ambele părți, jocul desfășurându-se într-un ritm alert. Gazdele au reușit să se mai distanțeze la două goluri în câteva rânduri, iar în minutul 28 diferența s-a mărit la trei goluri, scor 17-14, după un gol marcat de Ada Moldovan. Brăila a marcat pe final de repriză de două ori prin Dmitrovic, ambele de la 7 m, și după 30 de minute Măgura Cisnădie era în avantaj de un gol, scor 17-16.

Repriza a doua a fost una mult mai săracă în goluri. Ambele echipe s-au organizat mai bine și au închis culoarele spre poartă, dar și portarii celor două ehipe au avut intervenții mai bune. În debutul părții secunde gazdele au avut două ratări de la 7 metri și Brăila a trecut în avantaj în minutul 35, scor 17-18. Gazdele au revenit la conducere în minutul 43, scor 21-20, după care Czeczi și Dmitrovic a înscris pentru Brăila care a revenit la conducere.

În minutul 53 Ada Moldovan a marcat pentru 24-23, dar în minutul 57 Dmitrovic a marcat din nou pentru 24-25. La acest scor Brăila a jucat cu doar 3 jucătoare pe semicerc, având 3 jucătoare eliminate, dar gazdele nu au profitat de acest enorm avantaj și Ujkic s-a grăbit și a aruncat pe lângă poarta apărată de Razum de pe extremă. Totuși, Predoi a egalat la 25 în minutul 59, dar Dmitrovic a marcat cu o aruncare de la distanță pentru 25-26, care avea să fie și golul victoriei. În ultimele 50 de secunde gazdele nu au trecut de barajul făcut de fetele de la Dunărea Brăila și nu au reușit să găsească culoarul spre poarta lui Razum.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Marina Dmitrovic -11 goluri (8 de la 7 m), Alina Czeczi -7 (1 de la 7 m), Elena Dache -4, Tamires Morena -1, Bojana Milic -1, Bianca Tiron -1, Nicoleta Safta -1.

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Ada Moldovan – 10 (4 de la 7 m), Smbatian – 4, Panici -3, Predoi -3, Tănăsie -2, Crăciun -2 și Ujkic -1.

După 4 etape HC Dunărea Brăila se află pe locul 7 cu 6 puncte. Etapa viitoare ehipa brăileană va primi vizita celor de la CSU Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.