Dunărea Brăila a învins cu 27-23 pe CSM Tg. Jiu

Duminică seara, în Sala Polivalentă din Brăila, HC Dunărea Brăila a obținut a șaptea victorie din turul Ligii Florilor, după ce a învins pe nou promovata CSM Tg. Jiu cu scorul de 27-23 (11-7). Brăila a început destul de greu faza ofensivă, ratând incredibil în multe situații de unu la unu cu portarul advers, astfel că abia în minutul 11 au reușit să înscrie al doilea gol în acest joc. Abia pe final de repriză atacul și-a mai reglat tirul, pentru că în primele 24 de minute doar 6 mingii au poposit în poarta gorjencelor. 

Dunărea Brăila a deschis scorul după 45 de secunde de joc, prin Liscevic, apoi oaspetele au marcat de două ori, prin Gavrilă și Ilie, și în minutul 7 scorul era 1-2! Brăila a egalat la 2 abia în minutul 11, după reușita lui Lavko, și a preluat conducerea în minutul 12, la golul marcat de Kanaval. În minutul 15 Dunărea s-a distanțat la două goluri, scor 5-3, dar criza ofensivă a continuat de ambele părți și în minutul 24 scorul era doar 6-5! În ultimele 5 minute ale primei reprize s-au marcat 7 goluri și scorul la pauză a fost 11-7!

După pauză, primele două goluri au fost marcate de echipa oaspete, prin Gavrilă și Ciolan, dar Lavko, Udriștioiu și da Rocha au marcat pentru Brăila și au majorat avantajul gazdelor la 5 goluri în minutul 36, scor 14-9. În minutul 44 Dunărea s-a distanțat pentru prima dată la 6 goluri, scor 19-13, iar pe final de meci echipa oaspete s-a apropiat la 3 goluri, scor 26-23. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Gomes da Rocha.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Udriștioiu – 6 goluri (2 de la 7 m), Lavko -4, Kanaval -4, Gomes da Rocha -4 (3 de la 7 m), Liscevik -3, Mamic -3, Sazdovska -2, Gonzalez -1. În poartă Elena Șerban a avut 7 intervenții, iar Pessoa o intervenție. Au mai jucat: Caraman – De Souza, Balog, Munhoz Araujo, Venancio.

Pentru CSM Tg. Jiu au marcat: Gavrilă – 7 goluri, Bucă – 4 (1 de la 7 m), Zinatullina -4, F. Ilie -2, Ciolan -2, Chiricuță -1, M. Pal-1, Klimek -1, Pavlovic -1. Dzhucheva a avut 11 intervenții reușite. Au mai jucat: Andrei, Popovic – Boian și Chiriță. 

La jumătatea campionatului, Dunărea Brăila se află pe locul 6, cu 22 de puncte, iar în prima etapă a returului va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, duminică, 29 ianuarie. CSM Tg. Jiu termină turul de campionat pe locul 8, cu 15 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare, la Dacia Mioveni. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.