Echipele brăilene de Liga a 3-a au continuat seria meciurilor de pregătire
Echipele brăilene de Liga a 3-a au continuat seria meciurilor de pregătire

Echipele brăilene de Liga a 3-a, Dacia Unirea Brăila și CS Făurei au susținut vineri și sâmbătă noi meciuri de pregătire în vederea sezonului competițional care va începe pe 23-24 august. Cealaltă echipă de Liga a 3-a brăileană, Viitorul Ianca a jucat un meci școală, antrenorul Laurențiu Ivan împărțind lotul în două echipe.

CS Făurei a jucat vineri dimineață la Buzău cu nou promovata în liga a 2-a, Gloria Buzău. Echipa antrenată de Ilie Stan s-a întărit considerabil după revenirea în liga a 2-a și a fost net superioară echipei lui Bănel Nicoliță. Gloria a câștigat cu 6-0 (5-0).

Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 6-1 (3-1) meciul disputat sâmbătă dimineață cu echipa de Liga a 4-a brăileană, pandurii Tudor Vladimirescu. Valentin Robu a deschis scorul dintr-un penalty, apoi au mai marcat pentru echipa de Liga a 3-a Alexandru Duțu de două ori, Rareș Cristea de două ori și Valentin Robu încă un gol.

Florentin Petre a început meciul în formula: George Tudor – Andrei Dobre, Kande Mupompa Alex Keilyan, Marius Moroianu, Njopgang Passi Stephane – Ștefăniță Sava, Cosmin Popescu, Răzvan Băcanu, Valentin Robu – Alexandru Duțu, Rareș Cristea. În repriza a doua au mai intrat Alin Mihai – Gheorghe Nadoleanu, Gabriel Ion, Silviu Sloată, Nicolae Tudor, Marius Dulă și Bogdan Graur.

Următorul meci amical pentru Dacia Unirea Brăila va fi sâmbăta viitoare cu Zimbrul Slobozia Conachi, echipă din Liga a 4-a gălățeană.

Pentru CS Făurei primul meci oficial va fi pe 31 iulie, în etapa I a Cupei României, când va juca în deplasare cu CSM Rm. Sărat, echipă care a retrogradat din liga a 3-a, seria I.

Viitorul Ianca va juca și ea în prima etapă a Cupei României, pe teren propriu, cu Sportul Chiscani, echipă care va juca în sezonul viitor în Liga a 4-a, după trei sezoane în Liga a 3-a.

Articolul precedentBrăileancă dispărută căutată de polițiști
Articolul următorBrăilenii au aprins lumânări la Troița din Piața Independenței în memoria fetei ucise la Caracal