Elevii și studenții, opriți de polițiști, în gară!

În cursul zilei de ieri, polițiștii de la transporturi au purtat discuții cu elevii pentru prevenirea și combaterea implicării acestora în fapte ilicite.

 

În ziua de 12 septembrie, polițiștii Biroului Județean al Poliției Transporturi Brăila au  acționat în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători ce tranzitează județul Brăila, pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri, a furturilor si a electrocutărilor survenite ca urmare a urcării persoanelor pe vagoane.

În cadrul acestora au fost împărţite pliante, s-au făcut recomandări şi s-au purtat discuţii cu elevii care folosesc mijloace de transport feroviare sau tranzitează zona stațiilor de cale ferată despre riscurile consumului de substanţe interzise, dar şi despre pericolul la care aceștia se expun atunci când se urcă pe vagoane pentru a-și face selfie.

De asemenea, polițiștii le-au adus la cunoștință faptul că în zona de siguranţă a căii ferate (situată pe o distanţă de 20 de metri de o parte şi de alta a acesteia) există numeroase elemente aflate sub tensiune, iar atingerea acestora poate conduce la pierderea vieţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.