Femeie de 72 de ani dispărută de la domiciliu

Un brăilean de 67 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, din cursul zilei de 4 noiembrie a.c., a soției sale Şerban Jeana, în vârstă de 72 ani. Nici până în această dimineață familia nu are nici o informație despre femeie. 

Femeia ar fi plecat de la domiciliul din Brăila în dimineața zilei de 4 noiembrie, în intervalul 9.30 -12.00, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 152 de cm, greutatea de aproximativ 52 de kg, constituție slabă, păr şaten, drept, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare și nici nu suferea de vreo boală.

La momentul în care a ieșit din scara blocului, se vede cum femeia ieșea îmbrăcată şi încălţată de casă, ca și cum ar fi coborât să ducă gunoiul sau să se ducă la un chioșc din apropiere. Era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare maro, bluză galbenă, vestă din fâş neagră și încălțăminte de casă din pâslă.

Când a plecat de acasă femeia nu a luat cu ea nici un act de identitate și nici telefonul mobil. Familia spune că nu ar avea nici un motiv să plece de acasă.

Pentru Şerban Jeana s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.