FLU FLU – UN SPECTACOL CONCERT DE RĂZVAN CLOPOȚEL va avea loc la Teatrul „Maria Filotti” vineri, 29 noiembrie, la ora 19:00. Biletele pot fi procurate de pe https://www.blt.ro/flu-flu.html și de la Agenția teatrală. Prețul unui bilet este de 35 de lei.

FLU FLU îmbină un stil muzical divers cu versuri de satiră socială. Spectacolul concert include 11 cântece originale, compuse de Răzvan Clopoțel, căruia îi aparțin și conceptul și regia. Show-ul este completat cu momente amuzante de actorie.

„FLU FLU este un show în care și noi, și publicul ne simțim bine, cântăm împreună, dansăm împreună și ne amuzăm pe seama lucrurilor care ni se întâmplă, în general, în viață. Am cântat în Galați. Acum, iată, venim la Brăila. Îi așteptăm la concertul nostru pe toți brăilenii care iubesc muzica, care au simțul umorului și care nu iau lucrurile prea în serios. Ne vedem pe 29 noiembrie la Teatrul „Maria Filotti”!”, declară Răzvan Clopoțel.

Actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, Răzvan Clopoțel este pasionat de teatru, film și muzică. În FLU FLU, el îi are alături pe doi colegi de scenă: actrița Oana Mogoș și actorul Ionuț Moldoveanu. Cei trei soliști îi au în spate pe instrumentiștii Florin Chiriac (Hippie) la chitară, Ciprian Dincă la chitară bas și Răzvan Gheorghiu la tobe, cunoscuți publicului din Brăila și Galați sub numele lor de scenă – The Hippie Band. Decorul este semnat de scenograful Daniel Divrician.

FLU FLU a avut trei reprezentații în orașul Galați și a avut parte de o primire extraordinară din partea publicului. „Un spectacol inedit, unde muzica originală și actoria se împletesc minunat. Am avut așteptări mari, însă mi-au fost depășite cu mult! Am râs, am cântat și la final am dansat împreună cu ei! Felicitări din suflet tuturor! Ați făcut magie!”, a postat o spectatoare, Valentina Barbu, după una dintre reprezentații.

FLU FLU durează o oră și 15 minute, nu are pauză și este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani.

 

Articolul precedentToamna, vinul și dosarele penale! Șoferii depistați sub influența alcoolului s-au trezit cu câte un dosar penal!
Articolul următorRezultatele etapei a XIII-a din Liga a 4-a