În atenția deținătorilor de imobile afectate de lucrările Podului suspendat peste Dunăre

Primăria municipiului Brăila îi invită la sediu pe proprietarii terenurilor și imobilelor din zona pe unde va trece ieșirea de pe Podul Suspendat peste Dunăre.

Proprietarii au fost chemați la discuții tehnice, în zilele de 3 și 4 februarie 2020, de la ora 10:00, în sala 404 a Palatului Administrativ, pe teme privind exproprierea celor care dețin imobile în zona afectată de lucrările podului suspendat peste Dunăre. mesajul postat pe site-ul Primăriei Municipiului Brăila vine din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În temeiul Legii nr. 255/2010, toate imobilele afectate de coridorul de expropriere aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 857/2018, anexat, se expropriază. În vederea efectuării măsurătorilor topografice, a obținerii actelor necesare întocmirii dosarului cadastral, pentru clarificarea situaţiei tehnice și juridice a tuturor imobilelor afectate, a suprafețelor și titularilor drepturilor reale, deținătorii tuturor imobilelor afectate sunt invitaţi să se prezinte la Sediul Primăriei Municipiului Brăila, Str. Piața Independenței nr. 1, intrarea B în zilele de 03.02.2020 – 4.02.2020, începând cu ora 10:00, la camera 404. Titularii sunt invitați să aibă asupra lor următoarele acte doveditoare: Acte juridice atestând drepturile reale asupra imobilelor: Titluri de proprietate / contracte de vânzare cumpărare/donație/schimb / hotărâri judecătorești / acte de partaj sau Procese verbale de punere în posesie / Adeverințe de proprietate / Contracte de arendare sau orice alte acte juridice privind drepturile reale – original și în copie legalizată; Certificate de moștenitor etc. și acte de stare civilă (certificat de deces, în caz de deces al titularului dreptului real iar moștenirea nu este dezbătută etc.) – original și în copie legalizată; Acte de identitate – copie simplă; Planuri cadastrale, Încheieri și Extrase de Carte Funciară, unde există – copie”, se arată în comunicatul postat de Primăria municipiului Brăila.

De asemenea, titularii sunt invitaţi să indice adrese poștale de comunicare, numerele de telefon și orice alte date de contact, pentru a putea fi contactaţi și convocați la comisii după începerea activității acestora.

Înscrisurile și datele de contact pot fi transmise reprezentanților Prestatorului CNAIR SA – Cornel & Cornel Topoexim SRL și SCA M.S. Dumitrașcu și Asociații la fax: 0213374917, e-mail: [email protected], contact tel. 0740270003, 0722635396”, se mai precizează în anunț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.