Polițiștii brăileni au verificat 15 unităţi de învăţământ și 14 agenţi de pază, aceştia fiind şi instruiţi cu privire la modul de asigurare a securităţii în unităţile de învăţământ

În cursul zilei de joi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Totodată, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat pe raza municipiului, în zona şcolilor, pentru prevenirea şi combaterea violenţei şi absenteismului şcolar.

Pe timpul activităţilor, polițiștii brăileni au verificat 15 unităţi de învăţământ, 14 agenţi de pază, aceştia fiind şi instruiţi cu privire la modul de asigurare a securităţii în unităţile de învăţământ. De asemenea, au fost purtate discuţii cu factorii de conducere ai unităţilor de învătământ și a fost depistat un elev care absenta nejustificat de la orele de curs, fiind informată unitatea de învăţământ în acest sens. Totodată au fost consiliaţi 7 elevi.

Poliţiştii brăileni au constatat 109 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 49.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 10 permise de conducere şi au reţinut 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.