În doar 4 zile, polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 39.580 de lei

 

În perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor şi a unităţilor de învăţământ, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 23 societăţi comerciale, legitimate 428 de  persoane şi oprite în trafic 240 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 58 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 80 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 39.580 de lei.

Dintre amenzile aplicate 69 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind ridicate în vederea suspendării 3 permise de conducere şi reţinute 2 certificate de înmatriculare, 8 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 3 la alte acte normative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.