Președintele PSD Brăila, Ion Rotaru, a declarat că fiecare organizație locală a primit dispoziție de a trata separat ruptura de ALDE.

 

La Brăila, ALDE are doi consilieri locali și doi consilieri județeni, dintre care unul este chiar vicepreședinte al Consiliului Județean.

Discuții am avut la momentul în care s-a produs ruptura cu ALDE și a fost o discuție informală, dacă vreți. L-am întrebat ce intenționează. Mi-a spus că el rămâne la Alde și nu se pune această problemă, de a pleca în altă direcție. Nu a avut o ofertă din partea noastră.

Pe de altă parte, eu sunt adeptul unor politici care să genereze posibilitatea ca oameni care au opțiuni către PSD să poată să și le maifeste și să fie tratate ca atare. Eu nu pot să am un punct de vedere, atât timp cât, cu Ruse nu s-a discutat formal și nu am avut niciun fel de alte discuții, generate de o decizie care să îl determine să vină la PSD”, a declarat senatorul Ion Rotaru.

 

 

Președintele PSD consideră că o decizie a ALDE, de a ieși de la guvernare, și pe plan local, ar avea un impact negativ asupra administrației locale. Momentan, șefii celor două partide, în Brăila, consideră că nu este oportun ca ALDE să treacă oficial în opoziție.

Articolul precedentRotaru, despre ”mită la județean”: ”Dacă li s-a cerut, este foarte grav!”
Articolul următorSimona Drăghincescu: ”Am certitudinea că articolele din presă, în care se spune că Brăila este pe locul doi la șpagă, sunt comandate!”