Președintele Partidului Brăila Nouă a declarat că a fost plăcut surprins de faptul că noul arhitect șef este o persoană implicată în proiectele de dezvoltare a municipiului. Lucian Căprariu a declarat că a participat la numeroase întâlniri cu privire la strategia de dezvoltare, de la care nu a lipsit și Corina Anghelescu.

Am văzut clar implicarea doamnei arhitect șef, fiindcă la rândul meu, sunt implicat în multe acțiuni. Când spun că am văzut implicarea, mă refer la anumite întâlniri și grupuri de lucru la nivel național, unde am avut plăcuta surpriză să o întâlnesc pe doamna arhitect șef, și e vorba de acțiuni care au avut imediat materializare. Foarte bine! Eu n-am spus că nu există și lucruri care merg bine în municipiul Brăila, am spus doar că sunt puține”, a declarat președintele Partidului Brăila Nouă, Lucian Căprariu.

Corina Anghelescu a luat  concursul pentru postul de Arhitect Şef al Municipiului Brăila pe 2 septembrie 2018. În doar câteva luni, aceasta a reușit să-și pună amprenta în administrația locală contribuind la proiecte care vin în folosul brăilenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here