Lucrări de întreţinere a infrastructurii feroviare pe teritoriul județului Brăila

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în partea de sud-est a ţării, pe raza Sucursalei Regionalei CF Galaţi, este în desfăşurare programul de întreţinere a infrastructurii feroviare şi de consolidare a elementelor componente. La ora actuală sunt deschise 45 de şantiere pentru lucrări de mentenanţă executate în regie proprie, cu personal feroviar de specialitate, multe dintre ele pe teritoriul județului Brăila.

Programul de mentenanţă a infrastructurii feroviare include lucrări de buraj, înlocuire şină, traverse, elemente de prindere, lucrări de rectificare nivel, revizii poduri, defrişarea vegetaţiei şi verificare stării liniilor şi a elementelor componente.

Lucrările de întreţinere sunt executate prin intervenţii punctuale cu utilaje proprii şi personal de specialitate pe intervalele de staţii sau în staţiile de pe următoarele secţii CF de pe raza județului Brăila: Baldovineşti – Vădeni; Ruşeţu – Făurei; Făurei – Deduleşti; Urleasca – Traian Sat; Lacu Sărat -Brăila; Făurei – Ţăndărei; Urziceni – Făurei şi în stația Deduleşti.

Lucrările de mentenanţă se execută fără implicaţii în circulaţia trenurilor care tranzitează Regionala CF Galaţi, personalul de specialitate asigurând concomitent şi condiţii optime de trafic în zona şantierelor.

CFR SA informează că aceste lucrări sunt realizate în regie proprie, din fonduri proprii ale companiei, şi au drept scop îmbunătăţirea capacităţilor de exploatare şi creşterea gradului de confort.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.