Măsuri suplimentare pentru minivacanța de 1 Decembrie

Peste 400 de poliţişti se vor afla în stradă pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, în minivacanţa de 1 decembrie. Poliţiştii vă recomandă să respectaţi regulile de circulaţie, să conduceţi cu o viteză adaptată condiţiilor meteo şi să respectaţi regulile de conduită preventivă.

Poliţiştii brăileni sunt la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Suplimentar faţă de poliţiştii care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, 417 de poliţişti acţionează, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 316 sunt poliţişti de ordine publică, 62 de poliţişti de la rutieră, 11 de la investigaţii criminale, 22 de luptători de intervenţie rapidă şi restul de la celelalte structuri.

În această perioadă, 185 de patrule de siguranţă publică vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Poliţia Rutieră va acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor  specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Vor fi folosite şi aparate radar, în vederea prevenirii excesului de viteză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.