Nechita îl acuză pe Chiriac:”Ați luat legătura cu cei de la Curtea de Conturi și v-au dres busuiocul”

 

Treptat, nemulțumirile consilierilor județeni ai PNL s-au transformat în grave acuzații. În ultima ședință, liberalul Ovidiu Nechita l-a acuzat pe președintele CJ de faptul că ar avea „înțelegeri” cu Curtea de Conturi. În replică, președintele, Iulian Chiriac, i-a atras atenția consilierului asupra afirmațiilor pe care le face.

“Domnule președinte, dumneavoastră sunteți cel care a ieșit în presă și a spus că acolo(n.r. la Muzeul Brăilei) este mafie! Nu, mafiot sunteti dumneavoastră, nu eu! Dumneavoastră sunteți mafiot și vă spun și din ce cauză, pentru că sunteți cel care a avut înțelegere cu Curtea de Conturi!(…) Nu mai dați vina pe unul și pe altul! Și după aceea, când ați văzut că e efectul de bumerang, ce ați făcut? V-ați dus foarte frumos și ați luat legătura cu cei de la Curtea de Conturi și v-au dres busuiocul. Asta ați făcut! Când dumneavoastră ați făcut acele afirmații că este mafie acolo, v-ați bazat pe ceva. Pe ce anume, ca nu aveați niciun control trimis? De ce ați făcut acele afirmații?”, a acuzat consilierul Ovidiu Nechita.

Președintele Consiliului Județean s-a abținut de la comentarii, nu înainte să-i atragă atenția liberalului asupra funcției pe care o deține în cadrul Consiliului de Administrație al Muzeului ”Carol I”, precizând faptul că, dacă sunt nereguli la muzeu, Nechita ar trebui să le știe.

”Am făcut acele afirmații pentru că dumneavoastră sunteți singur răspunzător din istorie și acum, care faceți parte din CA, care știați care sunt toate problemele acolo și n-ați luat nicio măsură. Prietenia dumneavoastră cu auditul CJ, dar și problemele pe care le aveți cu conducerea Muzeului au declanșat toata această isterie!”, a răspuns președintele Iulian Chiriac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.