În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, s-a produs o avarie la conducta de apă de pe Calea Galați, în zona intersecției cu strada Rahova. Sâmbătă dimineață, echipe de intervenție din cadrul Companiei de Utilități ”Dunărea” și ”Braicar” au început intervenția pentru remedierea problemei.

Aviaria la conducta de apă s-a produs chiar sub liniile de tramvai și a fost nevoie să se sape în zona căii de rulare, ceea ce a făcut ca circulația tramvaielor pe ruta 21 să fie întreruptă pe perioada reparațiilor.

Circulația tramvaielor a fost reluată pe Calea Galați, în jurul orei 14.00, după ce o țeavă din fontă, cu diametrul de 150 mm, s-a spart și apa a ainundat zona de pe Calea Galați. Alimentarea cu apă în zonă a fost reluată în jurul orei 12.00, însă pentru a se putea reporni și circulația tramvaielor a mai fost nevoie de încă două ore de lucru la fața locului.

O avarie similară a avut loc cam în aceeași zonă, în luna aprilie 2017.

Articolul precedentUn belgian de 45 de ani, oprit în trafic de polițiști, a devenit agresiv cu oamenii legii
Articolul următorBărbatul care a ucis-o și apoi a tranșat-o pe femeia de 67 de ani din Brăila a fost condamnat la 26 de ani de închisoare