În această dimineață, medicul Octavian Georgescu a postat o fotografie ce înfățișează două persoane dormind pe holul de la intrarea în corpul B al Spitalului Județean de Urgență Brăila.

„De ceva vreme, în Spitalul Județean s-a deschis «Secția de noapte fără paturi». Asta e posibil prin ineficiența serviciului de pază, indiferența administrației spitalului și complicității unor angajați. 30 octombrie 2018. Oameni ai străzii dormind în holul de la intrarea principală a Corpului B”, a scris medicul Octavian Georgescu pe o rețea de socializare.

Octavian Georgescu este Medic primar chirurg la secția de Chirurgie şi Ortopedie Infantilă din Spitalul Județean de Urgență Brăila de peste 35 de ani. De asemenea el este președintele Cartel Alfa filiala Brăila.

Conducerea Spitalului Județean a dispus o anchetă internă pentru a verifica situația și cum au ajuns acei bărbați să doarmă pe holul spitalului, având în vedere că acea ușă nu se poate deschide decât cu cartelă, iar o astfel de cartelă nu au decât o parte a personalului medical.

Articolul precedentO primă necunoscută pentru echipa antrenată de Relu Roșca: Se joacă sau nu meciul cu CSM Roman?
Articolul următorFemeie din Germania, rătăcită pe teritoriul județul Brăila