Orban, despre Olguța Vasilescu: ”A servit ceva, sau a fumat iarbă”

 

Prezent la Brăila, în cadrul campaniei alegerilor europarlamentare, președintele PNL a vrut să atragă atenția asupra unei declarații făcute de Olguța Vasilescu, în care fostul ministru al Muncii acuză liberalii de faptul că vor să concedieze jumătate de milion de angajați. Mai mult, Olguța Vasilescu, în prezent purtător de cuvânt al PSD, a atras atenția că liberalii vor să abroge legea salarizării.

 

 

Doamna Olguța Vasilescu a dat o declarație, de zici că a fumat ceva. Că Orban și cu PNL-ul vor să dea afară 500.000 de angajați și că vor să taie salariul minim. Asta este declarația Olguței Vasilescu. V-am spus, a servit ceva, sau a fumat iarbă, bun eu știu că ea mai servește, că asta e”, a declarat președintele PNL.

Ludovic Orban a atras atenția asupra faptului că PNL își dorește un Guvern european, cu mai puține ministere, însă a ținut să precizeze că cei care vor fi concediați sunt angajații PSD care se regăsesc în administrații, în ministere și direcții, și care au fost angajați pe alte criterii decât cele impuse de fișa postului.

În ceea ce privește abrogarea legii salarizării, președintele PNL a spus că aceasta se va modifica în funcție de deciziile luate de toți factorii implicați – de la patronate, la sindicate – punându-se accent pe productivitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.