Percheziții în Brăila! 533 de parfumuri confiscate!

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiul Brăila, în urma cărora au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 533 de flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute, a căror valoare depăşeşte suma de 143.700 lei.

În urma acţiunilor specifice, desfăşurate la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi şi al Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi,  au fost obţinute informaţii cu privire la realizarea de acte şi fapte de comerţ cu produse de parfumerie, susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, în urma documentării efectuate, în data de 19 martie a.c., poliţiştii de frontieră,  sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Brăila, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Brăila.

În urma acestora au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 533 flacoane cu parfum, cu însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 143.735  lei, dacă ar fi originale.

Pe timpul cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bunurile aparțineau brăileanului P.M., în vârstă de 25 de ani și urmau să fie comercializate pe diferite site-uri de specialitate, ca produse originale, pentru a obţine profit.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.