În ultima săptămână, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat sancțiuni contravenționale mai multor persoane surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila, a reglementărilor privind comerțul stradal, a celor referitoare la circulația atelajelor hipo sau a prevederilor Legii 61/1991.

Astfel, 18 persoane, dintre care 4 femei și 12 bărbați, au primit sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.782 lei.

Opt persoane au fost amendate pentru că au fost surprinse în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe domeniul public. De altfel, în cazul unei femei în vârstă de 25 de ani, depistată în seara zilei de 14 august 2018 pe Faleza Dunării, în timp ce arunca cojile de semințe pe jos, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 500 lei, pentru refuzul de a da relații pentru stabilirea identității.

Alți trei brăileni au fost surprinși în timp ce consumau alcool în părculețele de joacă pentru copii din oraș, în vreme ce alte două persoane au fost depistate comercializând diverse produse în alte locații decât cele autorizate.

De asemenea, în noaptea de 14 spre 15 august 2018, după miezul nopții, un brăilean în vârstă de 42 de ani, administratorul unei societăți comerciale de pe Calea Călărașilor din municipiu, a fost amendat cu suma de 500 lei, pentru tulburarea liniștii publice. În locația administrată de acesta muzica era dată foarte tare, deși avea autorizație de funcționare doar până la ora 00.00.

La aceștia se mai adaugă încă patru brăileni surprinși de polițiștii locali brăileni prinși în timp ce aruncau gunoi pe domeniul public, în unele cazuri, din ateleje hipo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.