Arhiepiscopia Dunării de Jos a fost desemnată, pentru anul 2018, drept organizatoare a taberei de tineret din cadrul Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei.

Astfel, în perioada 20-26 august 2018, cu binecuvântarea Chiriarhului Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, la Aşezământul Social-Filantropic „Sf. Pantelimon“ din stațiunea Lacu Sărat, judeţul Brăila se desfăşoară cea de-a III-a ediţie a Taberei pentru tineret „Tradiţie şi noutate“.

Cei 29 de tineri delegaţi ai Eparhiilor din Patriarhia Română, vor participa pe parcursul celor şapte zile la un program special ce va cuprinde activităţi religioase, culturale şi recreative, prin aplicaţii şi vizite în mai multe locaţii din eparhie, respectiv la mănăstiri, parohii, centre de tineret, centre sociale şi instituţii de cultură.

Programul taberei se va încheia duminică, 26 august a.c., cu slujba de sfinţire a capelei din cadrul Aşezământului eparhial de la Lacu Sărat, săvârşită de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian, urmată de Sfânta Liturghie în acest locaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.