În perioada 07-09 iunie a.c., poliţiştii brăileni i-au oprit în trafic, pe raza județului, pe șase șoferi în timp ce conduceau autoturismele fără a deține permise de conducere.

În ziua de 07 iunie a.c., la ora 13:00, polițişti din cadrul Biroului Ordine Publică    l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul le-a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Spania, însă acesta figurează ca fiind reținut din data de 05 decembrie 2017.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și uz de fals.

Tot vineri, la ora 19:00, polițişti din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din satul Târlele Filiu, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu un autoturism ce i-a fost împrumutat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul le-a prezentat un permis de conducere ale cărui elemente de siguranță nu erau conforme cu cele ale unui permis valabil.

În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul ar fi obținut permisul în cauză pe teritoriul Germaniei, de la un cetățean turc, în schimbul unei sume de bani.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, uz de fals și pentru încredințarea unui vehicul unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conduce, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

În ziua de 08 iunie, la ora 14:50, polițişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Călărașilor, având permisul de conducere suspendat.

De asemenea, duminică dimineață, la ora 08:00, polițiștii l-au depistat pe un brăilean de 34 de ani în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Bravu, din municipiu, fără a deține permis de conducere valabil.

Tot ieri, la ora 16:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Însurăței l-au depistat, pe DJ 203, în afara localității Însurăței, pe un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Dudescu, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Azi-noapte, la ora 23:15, polițiștii din cadrul Serviciului rutier l-au depistat, pe DN 2B, în localitatea Lacu Sărat, pe un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Prahova, în timp ce conducea o mașină, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele bărbaților depistați au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unor vehicule fără permis.

Articolul precedentInvestiții în sănătate! Consiliul Județean a demarat procedurile pentru reabilitarea UPU!
Articolul următorRezultatele înregistrate în prima etapă din play-off în Liga a 5-a