Principalele măsuri pentru stabilizarea economiei, propuse de Dan Barna

Doar doi parlamentari brăileni au votat pentru bugetul Guvernului Dăncilă
Doar doi parlamentari brăileni au votat pentru bugetul Guvernului Dăncilă

 

Referindu-se la măsurile pe care le propune pentru atragerea în ţară a românilor care lucrează în străinătate, Dan Barna a amintit demararea proiectelor mari de infrastructură, care vor genera locuri de muncă şi dezvoltarea zonelor conexe, precum şi reducerea impozitării pe muncă.

 

 

Putem încuraja tinerii să rămână în țară. O contribuție mai mică, în primii 3-5 ani, de intare în câmpul muncii, la CAS ar permie salarii ceva mai bune la început, atunci când nu ai experiență, și în felul acesta ai putea să depășești acel salariu minim care este insuficient.

Modalitatea de abordare a investițiilor publice(…) O altă direcție este cea de susținere a antreprenoriatului. În momentul de față, capitalul românesc, antreprenorii români care crează locuri de muncă și care fac producție sunt pur și simplu fugăriți și jecmăniți de către stat. Instabilitatea legislativă este înfiorătoare.(…)

Cealaltă problemă ar fi reforma în adminsitrație, ceea ce înseamnă meritocrație, ceea ce înseamnă examene pe post – reale(…) Reforma în adminsitrație este un obiectiv pe termen lung și din această perspectivă cumva, noi ca țară avem o oportunitate foarte bună, pentru că urmează două cicluri electorale de câte 4 ani, neîntrerupte de alegeri”, a declarat Dan Barna, la Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.