Realitatea de Brăila, reprezentată cu succes la Cupa Presei la Tir!

 

Colegul nostru, Cristian Silviu Boală, de la Realitatea de Brăila, a urcat pe podium la categoria ”pistol mitralieră”

Ca în fiecare an, în preajma sărbătoririi Zilei Armatei Române, Brigada 10 Geniu ”Dunărea de Jos” a organizat în Poligonul de la Cazasu, Cupa Presei la Tir. Anul acesta competiția ziariștilor s-a desfășurat pe două secțiuni: tragere cu pistolul din picioare și tragere cu pistolul mitralieră.

Cu ocazia Zilei Armatei, care se sărbătorește în fiecare an la data de 25 octombrie, în prezența comandantului Brigăzii 10 Geniu “Dunărea de Jos” Brăila, colonelul Vasile Ionescu, s-a organizat luni 22 aprilie 2018, în Poligonul Cazasu, “Cupa Presei la Tir”.

 

 

La prima secțiune s-a tras la țintă cu pistolul ”Carpați”, apoi cu pistolul ”Tula-Tokarev” (TT), câte 6 focuri din fiecare categorie. La această categorie, locul 1 a fost câștigat de Florentin Coman de la Obiectiv Vocea Brăilei, urmat de Gina Bahor de la Radio România Actualități și Andreea Iconaru de la Obiectiv Vocea Brăilei.

A doua secțiune de concurs a fost tragerea cu pistolul mitralieră. La această categorie primul loc a fost câștigat de Nicu Stupariu, de la Obiectiv Vocea Brăilei, urmat de Florentin Coman, de la aceeași publicație, iar pe locul 3 s-au clasat, la egalitate de puncte, Cristian Silviu Boală de la Realitatea de Brăila și Liliana Nistor, de la Obiectiv Vocea Brăilei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.