Rezultatele etapei a VI-a din Liga a 4-a

Liga a 4-a la fotbal a programat sâmbăta trecută etapa a VI-a. În această etapă Viitorul Șuțești a suferit prima înfrângere din campionat, astfel că Viitorul Ianca a rămas singura echipă neînvinsă. FC Urleasca, echipă aflată la primul sezon în Liga a 4-a, a obținut prima victorie în acest campionat, în deplasarea de la Pandurii Tudor Vladimirescu. În campionatul juniorilor A1 ACS Comunal Cazasu au realizat prima surpriză, reușind să învingă liderul chiar pe terenul acestuia.

Rezultatele și autorii golurilor din etapa a VI-a a Ligii a 4-a:

Pandurii Tudor Vladimirescu – FC Urleasca 1-4 (1-1). Au marcat: Mogoș (38), respectiv Manuel Pîrlițeanu (30 și 49), Cristian Pascu (63) și Ionuț Văsîi (88). La juniori A1 Pandurii au câștigat cu 11-1.

Viitorul Ianca – ACS Comunal Cazasu 3-0 (2-0). Golurile echipei pregătite de Cosmin Necoară au fost marcate de Andrei Crăciun în minutele 3 și 21 și Ionuț Matei în minutul 71. La juniori A1 oaspeții au produs surpriza campionatului și au câștigat cu 2-0, detronând-o astfel de pe fotoliul de lider pe Viitorul Ianca.

Victoria Traian – Viitorul Șuțești 3-2 (0-2). Derby-ul etapei a a vut două reprize diametral opuse. Dacă în primele 45 de minute oaspeții au reușit să marcheze de două ori, după pauză juniorii lui Puiu Antohi, bine coordonați din teren de fostul golgheter al Daciei Unirea Brăila, Costel Roșu, au întors rezultatul și au câștigat cu un gol în minutul 90+3. Oaspeții au deschis scorul în minutul 12, după un autogol al lui Eugen Ghețu. În minutul 30, fostul jucător al celor de la Traian, Cristian Ciocan a marcat pentru 0-2. În minutul 67 Tudorache a redus din handicap, îar în minutul 70 Costel Roșu a egalat. Golul victoriei echipei din Traian a fost marcat de Alexandru Buzatu în minutul 90+3. La juniori Victoria Traian a câștigat cu 2-1.

Viitorul Însurăței – Voința Vișani 2-4 (0-1). Pentru gazde au marcat: Iordache (59) și Radu (89). Golurile echipei din Vișani au fost marcate de: Georgian Leaua (12), Iulian Dobrică (51) și Laurențiu Mutei (67, 90+2). La juniori Voința Vișani a câștigat cu 6-0.

În clasamentul echipelor de seniori, Viitorul Ianca este lider cu 15 puncte din 5 partide. pe locul 2 se află Victoria Traian cu 13 puncte din 6 meciuri, iar pe locul 3 este Viitorul Șuțești cu 12 puncte din 5 meciuri.

La juniori A1 noul lider este ACS Comunal Cazasu cu 13 puncte din 6 partide. Pe locul doi se află Voința Vișani cu 13 puncte. Juniorii de la Viitorul Ianca, cu 12 puncte din 5 partide, au coborât pe locul 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.