Rezultatele etapei a XIII-a din Liga a 4-a la fotbal

Sâmbăta trecută, Liga a 4-a a programat meciurile etapei a XIII-a, una în care liderul clasamentului a stat. În cele patru meciuri jucate, oaspeții s-au impus în trei și doar FC Urleasca a câștigat pe teren propriu.

Rezultatele înregistrate în etapa a XIII-a din liga a 4-a:

FC Urleasca – Viitorul Însurăței 2-1 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 8 prin Iordache, dar gazdele au egalat rapid, prin Pîrlițeanu în minutul 10. Golul victoriei gazdelor a fost marcat de Cr. Pascu în minutul 60. La juniori A1 Viitorul Însurăței a câștigat cu 6-2.

ACS Comunal Cazasu – Victoria Traian 1-3 (1-2). Oaspeții au marcat rapid două goluri, în minutele 3 și 5 prin Moroșan și Buzatu. În minutul 24 S. techiu a redus din handicap, iar Puia a stabilit scorul final în minutul 72. La juniori echipa din Cazasu a câștigat cu 3-0.

Dunărea Tichilești – Pandurii Tudor Vladimirescu 1-2 (1-2). Gazdele au deschis scorul în minutul 8 prin Novac. E. Stan a reușit să egaleze în minutul 26, iar în minutul 35 Mogoș a marcat golul doi pentru echipa din Tudor Vladmirescu, care avea să fie și golul victoriei. La juniori oaspeții au câștigat cu 5-2.

Viitorul Șuțești – Voința Vișani 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Mușat în minutul 49. Meciul echipelor de juniori s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a se menține Viitorul Ianca cu 31 de puncte și golaveraj 40-3 după 11 meciuri jucate. Pe locul 2, cu 29 de puncte după 12 meciuri jucate se află Victoria Traian, iar pe locul 3, cu 20 de puncte din 12 partide, a urcat Voința Vișani.

La juniori A1 lider este ACS Comunal Cazasu cu 28 de puncte. Pe locul 2 se află Voința Vișani cu 26 de puncte, iar pe locul 3 este Viitorul Ianca cu 23 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.