Sâmbăta trecută, Liga a 4-a a programat meciurile etapei a XIII-a, una în care liderul clasamentului a stat. În cele patru meciuri jucate, oaspeții s-au impus în trei și doar FC Urleasca a câștigat pe teren propriu.

Rezultatele înregistrate în etapa a XIII-a din liga a 4-a:

FC Urleasca – Viitorul Însurăței 2-1 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 8 prin Iordache, dar gazdele au egalat rapid, prin Pîrlițeanu în minutul 10. Golul victoriei gazdelor a fost marcat de Cr. Pascu în minutul 60. La juniori A1 Viitorul Însurăței a câștigat cu 6-2.

ACS Comunal Cazasu – Victoria Traian 1-3 (1-2). Oaspeții au marcat rapid două goluri, în minutele 3 și 5 prin Moroșan și Buzatu. În minutul 24 S. techiu a redus din handicap, iar Puia a stabilit scorul final în minutul 72. La juniori echipa din Cazasu a câștigat cu 3-0.

Dunărea Tichilești – Pandurii Tudor Vladimirescu 1-2 (1-2). Gazdele au deschis scorul în minutul 8 prin Novac. E. Stan a reușit să egaleze în minutul 26, iar în minutul 35 Mogoș a marcat golul doi pentru echipa din Tudor Vladmirescu, care avea să fie și golul victoriei. La juniori oaspeții au câștigat cu 5-2.

Viitorul Șuțești – Voința Vișani 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Mușat în minutul 49. Meciul echipelor de juniori s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a se menține Viitorul Ianca cu 31 de puncte și golaveraj 40-3 după 11 meciuri jucate. Pe locul 2, cu 29 de puncte după 12 meciuri jucate se află Victoria Traian, iar pe locul 3, cu 20 de puncte din 12 partide, a urcat Voința Vișani.

La juniori A1 lider este ACS Comunal Cazasu cu 28 de puncte. Pe locul 2 se află Voința Vișani cu 26 de puncte, iar pe locul 3 este Viitorul Ianca cu 23 de puncte.

 

Articolul precedentCristian Niculae supărat pe criticile primarului, dar deschis unei colaborări în proiecte de voluntariat
Articolul următorRazii de weekend ale polițiștilor și jandarmilor brăileni