Se circulă pe ambele sensuri în zona podului de pe Șoseaua de Centură a Brăilei

Firma “Lemcons” SRL care execută lucrările de reparații la Podul de pe șoseaua de Centură a Brăilei a oprit lucrările pe timp de iarnă, iar începând de ieri traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers. În ultimele luni, din cauza lucrărilor de reabilitare, circulaţia s-a derulat alternativ, pe o bandă.

Începând de joi, 20 decembrie, circulaţia pe podul peste calea ferată din zona poligonului Vulpea a fost reluată pe ambele benzi. Lucrările de reabilitare a podului respectiv au început în primăvara acestui an, traficul rutier s-a desfășurat o singură bandă de mers, care a creat un disconfort șoferilor care erau nevoiți să circule pe aici.

Lucrările de reabilitare nu sunt încă finalizate, fiind turnat doar primul strat de asfalt. Deşi mai trebuie turnat încă un strat de asfalt, lucrările nu mai pot continua din cauza temperaturilor scăzute. Șantierul a fost închis temporar, până în luna martie, când se vor efectua ultimele lucrări. Până atunci, circulaţia auto se va desfășura pe ambele sensuri.

Reabilitarea podului are ca termen de finalizare luna aprilie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.