Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brăila a emis astăzi Hotărârea nr. 143 privind constatarevîncadrării în limitele de incidență cumulată a cazurilor de infectări cu noul coronavirus în ultimele 14 zile. 

CJSU a constatat că în data 4 ianuarie 2021 municipiul Brăila se află, alături de alte 13 localități din județ, la o incidență a cazurilor de infectări între 1,5 și 3 la mia de locuitori. La data de 4 ianuarie, incidența cazurilor în municipiu este de 2,77 la mia de locuitori.

Astfel, începând cu data de 5 ianuarie 2021, în urma reevaluării DSP Brăila, la nivelul municipiului Brăila vor fi respectate măsurile aferente incidenței cumulate cuprinse între 1,5/1000 și 3/1000 de locuitori prevăzute în HG 1065/2020, scenariu galben.

Astfel, se permite organizare de spectacole cu o  participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

De asemenea, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00. Se reia activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentROMANIA ÎN REALITATE, invitat TIBERIU SZASZ
Articolul următorIncidența cazurilor la 14 zile a ajuns la 2,07 la nivelul județului Brăila