Sportul Chiscani a ratat șansa de a începe returul seriei a II-a din Liga a 3-a cu o victorie. Jucătorii pregătiți de Adrian Baldovin au irosit mai multe situații de a se desprinde în ultimele minute ale reprizei a doua, dar ocaziile s-au răzbunat în minutul 89, la o fază fixă, când CSM Medgidia a egalat. Rezultatul de egalitate, scor 2-2 (1-1), nu avantajează niciuna dintre cele două echipe, care se află în luptă pentru evitarea retrogradării.

CSM Medgidia a deschis scorul în minutul 5. Costi Dediu a primit o pasă la marginea careului, a trecut ușor de Pascu și Preda și a șutat din interiorul careului, la colțul lung, 0-1!

În minutul 20 oaspeții puteau să-și majoreze avantajul în urma unei lovituri de la colțul terenului, executată de Ștefan, dar Gheorghe a reluat cu capul de la 8 metri puțin pe lângă vinclu.

În minutul 22 Sportul Chiscani a restabilit egalitatea. Mădălin Pascu a centrat de pe partea dreaptă, Enache a prelungit cu călcâiul la bara a doua pentru Claudiu Zaharia, care a reluat din 6 metri la colțul scurt, 1-1. Putea fi 2-1 în minutul 26. Sorin Sima a centrat de pe stânga, iar Enache a reluat din careu peste poartă.

Repriza a doua a început sub semnul echilibrului, fără prea mari ocazii la cele două porți. În minutul 59 Bolojan a intrat în careu, a trecut de Boga și a șutat la poartă, dar Popescu a reușit să rețină.

Sportul Chiscani a preluat inițiativa și a avut o posesie mai bună. În minutul 68, după o fază cursivă de atac, gazdele au trecut în avantaj. Sima a urcat în atac, i-a pasat în stânga lui Alin Radu, acesta a centrat de pe stânga la bara a doua pentru Moldoveanu, care a recentrat în fața porții și Marin Iordache a trimis în poartă din 4-5 metri, 2-1!

În minutul 69 Sportul Chiscani putea să dea lovitura. Iordache a șutat la poartă, mingea a lovit bara și a ajuns la Moldoveanu din 3-4 metri a trimis în bară. Arbitrul a dictat lovitură liberă indirectă din 5 metri, pentru joc periculos la Moldoveanu. Același jucător a executat și a aruncat mingea în fața porții pentru Alin Radu, dar prea înalt pentru acesta și oaspeții au degajat.

În minutul 73 Dediu a executat o lovitură liberă, dar Popescu a reținut. Un minut mai târziu a fost o ocazie a gazdelor de a marca, dar șutul lui Victor Mihai de la 20 de metri a trecut peste poartă. La faza următoare Bolojan a șutat de la marginea careului, dar Popescu a respins în lateral. În minutul 78 Meleandră a trecut de Boga și a centrat în careu, dar Itoafă a reluat în bară.

Ocaziile au continuat să se succeadă la cele două porți și în minutul 80 Moldoveanu i-a pasat lui Bălan care a scăpat singur cu portarul dar a șutat la colțul lung, pe lângă poartă. În minutul 84 Iordache a câștigat o minge în duel cu Gheorghe, a pătruns spre poarta oaspeților și a centrat pentru Alin Radu, dar Mișelăricu s-a interpus pe traiectoria mingiei și a trimis spre propria poartă, dar portarul Mociu a scos de pe linia porții.

În minutul 89 oaspeții au obținut o lovitură liberă din preajma careului, lateral dreapta. Bolojan a centrat în careu pentru Stelian Mişelăricu, care din 8 metri, de lângă Preda, a reluat în poarta lui Popescu, 2-2!

Sportul Chiscani a jucat cu următoarea echipă: Daniel Popescu – Mădălin Pascu, Marius Boga, Gabriel Preda, Sorin Sima – Victor Mihai, Gabriel Honea, Robert Enache (min. 55 Georgian Bălan), Alexandru Negru (min. 55 Marin Iordache) – Alin Radu, Claudiu Zaharia (min. 61 Emanuel Moldoveanu). Antrenor: Adrian Baldovin

Articolul precedentDacia Unirea nu putea emite prea mari pretenții în meciul cu Academica Clinceni
Articolul următorGalerie foto+video: Dunărea Brăila – CSM Galati 24-20