Tabarac și Pascale în cursa internă pentru Primăria Brăila

Biroul Politic Municipal al PNL Brăila a validat lista celor care vor intra în competiția internă pentru candidatura la funcția de primar al municipiului la alegerile locale din iunie 2020.

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a anunțat că după ce s-a votat în Biroul Politic Municipal, în cursă au rămas președintele Organizației Municipale PNL Brăila, consilierul municipal Adrian Tabarac și Mihai Pascale, președintele organizației de tineret și prim-vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Brăila.

Cei doi au câte un proiect personal și în prima jumătate a anului 2019 vor discuta cu colegii și își vor prezenta ideile și vor încerca să-i convingă să le dea susținerea pentru a fi candidatul PNL la Primăria Brăila.

La nivel central s-a hotărât că fiecare filială să aibă o procedură internă pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Procedura se va desfășura până în a doua jumatate a anului 2019. A fost lista deschisă pentru toți colegii. Am avut discuții cu toți cei care s-au înscris, iar în final, Biroul Politic Municipal a aprobat cele două variante de proiecte propuse la vot pentru cursa internă, care au fost cele ale lui Adrian Tabarac și Mihai Pascale”, a explicat Alexandru Dănăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.