Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila  efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un tractor ce avea atașată o remorcă fără număr de înmatriculare sau înregistrare.

În data de 14 februarie 2019, în jurul orei 14.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe DJ212A, comunicaţia Brăila – Măraşu, un ansamblu rutier format dintr-un tractor marca U650 și o remorcă ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de brăileanul O.I., în vârstă de 44 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Articolul precedentGeorge Simion, liderul unioniștilor, vine marți în Brăila!
Articolul următorA început sezonul de pescuit ilegal! Poliția de Frontieră, cu ochii pe braconieri!