Un recidivist a încercat să violeze o femeie de 59 de ani

Un recidivist a încercat să violeze o femeie de 59 de ani
Un recidivist a încercat să violeze o femeie de 59 de ani

În ziua de 16 aprilie a.c., polițiștii brăileni l-au identificat și reținut pe un bărbat de 40 de ani, din județul Brăila, la scurt timp după comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

În cursul zilei de marți, 16 martie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila l-au reținut pe un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din satul Zamfirești, comuna Galbenu, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

În fapt, în ziua de 15 aprilie a.c., la ora 14:00, polițiștii au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către o femeie, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Vărsătura, comuna Chiscani, cu privire la faptul că, în seara zilei de duminică, 14 aprilie 2019, în jurul orei 21:15, un bărbat necunoscut a pătruns, fără drept, în locuința sa, pe o ușă laterală, neasigurată, și a încercat să o violeze.

În urma cercetărilor efectuate, în cursul aceleiași zile, bărbatul au fost identificat și depistat de polițiști, stabilindu-se faptul că acesta lucrează ca zilier la o persoană din satul Vărsătura.

Marți, 16 aprilie 2019, bărbatul a fost prezentat instanței, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol.

Bărbatul nu este la prima infracțiune de acest gen. În vârstă de 40 de ani, acesta a mai fost acuzat de viol și tentativă de viol. În urmă cu 20 de ani a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, pentru că a încercat să batjocorească o minoră, din care a efectuat puțin mai mult de jumătate. Când a fost eliberat a încercat să violeze pe stradă o femeie, în zona Barieră din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.