OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Polițiștii locali au continuat activitatea de monitorizare a celor 5 unităţi de învăţământ din Municipiul Brăila. În perioada analizată nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Nu au fost probleme în exploatarea tehnicii.

În baza Planului Unic de măsuri elaborat la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila privind asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi zonele adiacente unităţilor de învăţământ, poliţiştii locali au patrulat în zonele şcolilor repartizate asigurând un climat de ordine şi siguranţă publică.

Odată cu începerea noului an şcolar poliţiştii locali rutieri fluidizează zilnic traficul auto în zona unităţilor de învăţământ: Liceul „Gh.M.Murgoci”, Liceul „N.Bălcescu”, Şcoala Generală nr.7 „Ion Creangă”, Şcoala Generală nr.2 „Fănuş Neagu”, Şcoala Gimnazială „Sf.Andrei” și Școala Generală nr.4 „Al.I.Cuza” atât la intrarea cât şi la ieşirea de la cursuri a elevilor.

În perioada 16 – 22.01.2019, s-a acţionat zilnic cu un efectiv de 8 poliţişti locali pentru fluidizarea traficului rutier şi traversarea carosabilului în condiţii de siguranţă a elevilor în următoarele zone: Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu”, Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu” şi Colegiul Naţional „Gh.M.Murgoci”.

În data de 19.01.2019, în intervalul orar 1245 – 1400, s-a acţionat cu 2 poliţiști locali pentru restricționarea traficului rutier în zona str.Nicolae Bălcescu, tronson: str.Mărășești – Bd.Al.I.Cuza, cu ocazia executării lucrărilor ca urmare a unei avarii la sistemul de apă-canal.

În perioada 18 – 20.01.2019, în intervalul orar 1500 – 1900, s-a acţionat zilnic cu un poliţist local pentru restricționarea traficului rutier în zona Șos. Buzăului c/c Aleea Stadionului din Parcul Monument, în vederea asigurării unui climat de siguranță persoanelor aflate în zonă pentru agrement.

În data de 21.01.2019, în intervalul orar 0830 – 1230, s-a acţionat cu 2 poliţiști locali pentru restricționarea traficului rutier în zona Piața Traian – Teatrul „Maria Filotti”, cu ocazia desfășurării activităților de către I.J.J. Brăila.

Articolul precedentVIDEO – Primarul Brăilei recunoaște că nu știe dacă este funcțional canalul colector
Articolul următorPuțini brăileni la manifestările dedicate Zilei Unirii de la Brăila