Viitorul Ianca, 4 victorii în șase etape din Liga a 3-a

Viitorul Ianca a demonstrat în meciul cu Poseidon Limanu -2 Mai că sunt cea mai în formă echipă brăileană din Liga a 3-a. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a câștigat cu 2-0 (0-0), cu ambele goluri marcate în urma unor șuturi din afara careului, a demonstrat că obiectivul stabilit la începutul sezonului nu este unul fantezist, clasarea între primele 6 locuri la finalul sezonului.

În prima repriză echipa din Ianca a jucat destul de timorat, găsind greu drumul spre poarta celor de la Limanu. Abia în minutul 23 Mucuță a expediat primul șut pe spațiul porții al echipei. În schimb oaspeții au avut două ocazii mari, de a deschide scorul. În minutul 4 portarul Constantinescu a scos de sub transversală șutul lui Beșleagă, iar în minutul 26 transversala s-a opus golului la șutul lui Vieru.

După pauză Viitorul Ianca a intrat pe teren cu altă atitudine și a reușit să deschidă scorul în minutul 53. Marius Dima a șutat puternic de la 20 de metri, pe colțul scurt, fără replică pentru portarul oaspeților. După primirea golului oaspeții au ieșit la atac, căutând egalarea, dar portarul Constantinescu a închis bine poarta.

În minutul 88, Dragoș Mucuță, care a făcut cel mai bun meci al său în tricoul Viitorului Ianca, a primit o minge la 22 de metri și a șutat fără preluare la colțul lung, făcând inutil blonjonul portarului Ivan, 2-0!

În minutul 90+4 putea fi 3-0, dar Păvălache a trimis peste poartă din 8 metri.

Viitorul Ianca: Constantinescu – L. Coteț, G. Preda, Ad. Postolea (min. 72 Colniceanu), C. Necoară – V. Olenic (min. 39 E. Ndigwe) – D. Cazan (min. 66 Alin Radu), M. Dima, R. Păvălache – Buzatu, D. Mucuță (min. 90 M. Coman). Antrenor: Laurențiu Ivan.

Poseidon Limanu – 2 Mai: O. Ivan – Andreescu, Beșleagă (min. 76 Moga), Bolat (min. 81 Lolot), Erdinci Cogali, Enis Cogali (min. 81 Țugui), R. Mocanu, Nedelcu, Pîslaru, Vieru, Zaharia. Antrenor: Cristian Petcu.

Viitorul Ianca a urcat pe locul 4 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a, cu 12 puncte și golaveraj 6-6. În etapa următoare echipa din Ianca va juca vineri, 4 septembrie, în deplasare la Înainte Modelu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.